Sunday, February 3, 2008

selamat pengantin baru Ning-Omar


















i took a lot of photos this time and as usual all my photos are in manual modes using my 70-300mm nikkor lense (with exceptions on some photos ) so that's why lah some nampak blurry a bit. i love taking potraits so that's why i put some of the guests photos here as well. other than the lovely pengantin baru, other photos includes those who sang, friends and bloggers who were there as Ning and Omar's guest. Thanks Vernon for inviting me to the kenduri of the year. read about the kenduri at cheddyusoff.com

thanks to Ajami for keeping my card, cikgu najmi, Ramdhan dan cikgu fatimah yang semeja sama sama makan banyak hehehe dan jaga barang saya semasa saya jalan keliling kampung ambik gambar, Vernon (babe you really need a long un-interrupted sleep) , Budiey, Sultan Muzaffar and JL KlubbKidd for being a fun company!

More about Ning and Omar's wedding at cheddyusoff.com.

Part II of the photo collections uploaded! click here


8 comments:

ajami said...

yaa ampunn!! saper yg kemaruk mkn kuaci tuh???

chedd.eddie.yusoff said...

nama mamat tu ajami hashim ... opps engko la tu hahahs

Megat Eusofe said...

hahahahahaa , patut la after majlis bersepah kulit kuaci

:P

err...en chedd
last nite
rasa2 nya ader 1234 keping yg ada imej megat
but y now satu pun x-kluar siaran ??
setahu megat..megat x-kene ban lagi with mana2 stesen tv or radio mahupun blog..
alalalalaaa

:P

chedd.eddie.yusoff said...

hahahaha. gambo tu tak lepas QC sirim lah sebab kabur!!! sorry babe

sultanmuzaffar said...

sila nyatakan 10 sebab kenapa gambar aku takder ? hahhahaa

chedd.eddie.yusoff said...

tak baik tau tuduh ako tak letak gambor ko yang hensem tuh! ada lah... aku letak gambo ko sebaris dengan si JL ngan vernon. cuba ko tengook betul betul. tak pun refresh balik. kalau tak kluar juga alt refresh.

tak baik tuduh aku macam tuh hahahahahahaha

Megat Eusofe said...

ohhh tidak
masih idupkah aku ???

setahu megat yg dalam pic
but blur-blur jerk imej nya ialah

ENTITI jerk

:P

crewcut75 said...

great collection of pics bro.

Related Posts with Thumbnails