Saturday, December 1, 2007

hello world!

A spin-off site of cheddyusoff.com went online today at CHEDDgraphy.blogspot.com today.
.
Nanti akan ada cross-blog/posting between cheddyusoff.com and CHEDDgraphy from time to time but it is still good to visit both side as the posting will be different. Tak faham? katakan ada function atau event yang si Chedd ni pergi menyibok dan ada gambar yang dia ambik, kalau cukup buat koleksi, dia akan post di CHEDDgraphy macam album dan kalau perlu, gambar paling dia suka akan appear di cheddyusoff.com. tetapi main post masih cheddyusoff.com . di CHEDDgraphy lebih bertumpu pada gambar gambar sahaja. kalau ada cross-posting, akan diletakkan kedua-dua link di akhir posting tersebut. (macam kat bawah tu).
.
Chedd baru belajar berjinak jinak dengan DSLR jadi kualiti gambor dia ti tak lah cantik sangat. kalau ada komen sila tinggalkan di CHEDDgraphy dan kalau anda rasa ada gambar yang bakal saya post itu offensive (manalah tau kot kot terlepas), leave request for me to take it out and leave a reason why the photo should be taken out. i hope i cam comply hehehe.
.
So, apakejadahnyer CHEDDgraphy tu? well as the name itself suggests, budak chedd ni dah takde kerja lain huhuhu, after discovering another hobby taking photography, he decided to create another blog, a spin-off of his main blog at cheddyusoff.com. CHEDDgraphy was chosen because he couldn't think of any other names ...
.
-CHEDD
1. nama glamer dia (glamer ke?)
-graphy
1. Writing or representation produced in a specified manner or by a specified process: photography.
2. Writing about a specified subject: oceanography.
3. Representation of a specified object: phonography.

The English suffix -graphy means either "writing" or a "field of study", and is an anglicization of the French -graphie inherited from the Latin -graphia, which is a transliterated direct borrowing from Greek.
.
So i hope you'll enjoy your stay sebab i nak share my love with y'all... chanx!

2 comments:

Amie said...

Hello,
Patutnya grand opening start 01/01/08 lah baru cantek..
Nie tengah2 nak akhir taun plak kuar page baru..tak ngm la..
Nway, I love the Green Background.

chedd.eddie.yusoff said...

sebenarnya tak sabar... that's why

Related Posts with Thumbnails